Hoogland stelt teleur

11 april 2012 om 00:00 Sport

UTRECHT - Aan de competitiewedstrijd tegen Hercules zal Hoogland geen goede herinneringen bewaren. Niet alleen door de uitslag (2-0 verlies) maar ook vanwege het spel van de Hooglanders die er zondag in Utrecht niet veel van bakten.

Excuses voor de zwakke vertoning van de lokale eersteklasser waren er ook niet of het moet de langdurige afwezigheid van Florian Lammers zijn. Maar aanvoerder Erwin Hermsen had het daar niet over. ,,We kregen de bal gewoon niet goed rondgespeeld, " verklaarde de Hooglander het teleurstellende optreden van Hoogland.

De wedstrijd had wellicht een andere wending gekregen als een kopbal van Caspar Vijverberg in de eerste helft niet de lat had geraakt. Hercules had daar geen boodschap aan en scoorde in de slotfase van het eerste bedrijf de eerste treffer: 1-0.

Na rust slaagde Hoogland er niet in de bakens te verzetten. Na het tweede doelpunt van de thuisclub was de wedstrijd gespeeld. Ook invaller Luuk Voorburg kon daar niets meer aan veranderen.