VOP levert punten in

28 maart 2012 om 00:00 Sport

NIEUWEGEIN - Aan de goede reeks resultaten van VOP in de laatste weken is zaterdag in Nieuwegein een einde gekomen. Na een 1-2 voorsprong verloren de Amersfoorters het duel tegen JSV uiteindelijk met 4-2.

De start van de bezoekers was slecht. De eerder vandeweek vader geworden Dennis Spoel moest zich al na een minuut gewonnen geven. Tot de rust hield de doelman van VOP zijn doel schoon. Aan de andere kant van het veld werd in de resterende minuten van de eerste helft nog wel gescoord. Stephan van 't Hazeveld en Randy Nieuwenhuijs zorgden voor een 1-2 ruststand.

In de tweede helft ging het voor de Amersfoorters fout. Zonder de productieve spitsen Marvin Snijders (gescheurde enkelbanden) en Terence Vliet (vakantie) waren de gasten niet in staat de voorsprong uit te bouwen. Drie doelpunten van de thuisclub deden VOP na rust de das om: 4-2.