HVC scoort niet: 0-0

28 maart 2012 om 00:00 Sport

LAREN - Vierdeklasser HVC heeft aan de ontmoeting met Laren een punt overgehouden. Maar het hadden er zondag twee meer kunnen zijn als de Amersfoorters de kansen hadden benut.

Na een rommelig begin kwam HVC beter in de wedstrijd. Vanaf de twintigste minuut tot de rust domineerden de gasten het spel. Alleen werden de kansen niet in een doelpunt omgezet. Safa Agyazi en Martin Kestelo hadden hun vizier niet goed gericht. Laren kon daar één gemiste kans tegenover stellen.

Een kwartier na rust moest HVC plotseling met tien man verder omdat Tarek Bakkenes met een rode kaart werd geconfronteerd vanwege een zware overtreding. Laren profiteerde daar niet van. Sterker nog, de beste kans was in de 65e minuut voor de bezoekers. Agyazi benutte de scoringsmogelijkheid echter niet waardoor de 0-0 op het scorebord bleef staan.