Cobu Boys mag niet klagen

28 maart 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Een strafschop in de voorlaatste minuut van de wedstrijd tegen Weesp had Cobu Boys zaterdag bijna een punt gekost. De penalty werd echter door de bezoekers niet benut, waardoor het duel op sportpark Zielhorst in een 3-3 gelijkspel eindigde.

Imam Evre, trainer van Cobu Boys, klaagde na afloop van de ontmoeting ook niet over het resultaat. ,,Ik ben blij met het punt. Die gasten waren de hele wedstrijd beter dan ons. Dat had ik ook verwacht. Zij beschikken over meer ervaren spelers."

Na de eerste 45 minuten stond de thuisclub wel met 3-2 voor, dankzij doelpunten van Damian Dekker (1-1), Tom Voost (2-2) en Andrew Dillissen (3-2). De gelijkmaker viel een minuut of vijf na de pauze: 3-3.

Lange tijd bleef die stand op het scorebord staan. In de slotfase kregen de bezoekers een uitgelezen kans om met de volle buit naar huis terug te keren. Een speler van Weesp schoot vanaf elf meter echter goed mis, waardoor het duel in 3-3 eindigde.