Eenvoudige winst De Posthoorn

28 maart 2012 om 00:00 Sport

UTRECHT - Met het zwakke Sterrenwijk had De Posthoorn zaterdag weinig moeite. Na 90 minuten was in Utrecht een stand bereikt van 2-5 in het voordeel van de Amersfoorters.

Dertien minuten waren er gespeeld toen Jeffrey Kaspers de score opende: 0-1. Het antwoord van de thuisclub duurde tien minuten (1-1), maar daarna was het weer de beurt aan de bezoekers. Na een vrije trap van Wim Schievelt was Rogier Dongor met een kopbal succesvol: 1-2. Op slag van rust bracht Wesley Lans met een afstandschot het verschil op twee doelpunten: 1-3.

Na rust kwam de voorsprong van De Posthoorn geen moment in gevaar. Via een door Schievelt benutte strafschop namen de gasten in de 50e minuut zelfs meer afstand van Sterrenwijk: 1-4. Maar nog geen minuut later moest De Posthoorn doelman Alwin Post zich voor de tweede keer gewonnen geven: 2-4. Uiteindelijk bepaalde Peter Hazeleger de eindstand op 2-5.