Quick gevloerd

28 maart 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Voor derdeklasser Quick was er zondag in de thuiswedstrijd tegen Legmeervogels weinig eer te behalen. Na 90 minuten vermeldde het scorebord een eindstand van 0-4.

Met Sander Tolsma in het doel voor de afwezige Wesley van Beekhoven had Quick een beter resultaat kunnen boeken als de thuisploeg in de eerste helft vier kansen had benut. Laurens van der Zalm en Othman El Yaacoubi hadden hun vizier echter niet goed gericht.

De tegenstanders waren productiever. Na twee doelpunten in de eerste helft volgden er na rust nog twee. Na de 0-2 kreeg Quick nog een derde tegenvaller te verwerken. Tolsma begin net buiten het strafschopgebied een overtreding die de scheidsrechter zwaar genoeg vond om de doelman met een rode kaart naar de kleedkamer te sturen. Maar ook Legmeervogels werd nog met een rode kaart geconfronteerd. Na een overtreding op Quick speler Sander van Amstel werd ook een speler van de tegenpartij uit het veld gestuurd.