Betrokken uitvaartzorg bij Boute

28 maart 2012 om 00:00 Ondernemend

Het geven van persoonlijke aandacht is een van de speerpunten van de onderneming. ,,Diegene van ons bij wie de eerste melding van het overlijden binnenkomt, is ook diegene die de familie bezoekt en alles met hen regelt. Wij zijn een zelfstandige uitvaartondernemer en kunnen daardoor onze eigen koers varen. Er is alle ruimte voor het verdriet over het verlies van een dierbare. We merken dat nabestaanden onze aanpak waarderen. In de tijd van het overlijden tot het afscheid ontstaat er een vertrouwensband tussen ons en de nabestaanden. En die band is niet voorbij na het afscheid, ook dan komen we langs, dat kan twee keer zijn, maar even goed tien keer, dat hangt van de situatie af.”

AMERSFOORT - Het laatste afscheid van een dierbare moet in een keer goed en dat weten Els van Deuveren en Senna Boute van Uitvaartonderneming Boute als geen ander. ,,Wij staan voor een correcte en verzorgde aanpak van het laatste afscheid, of dat nu een begrafenis is of een crematie. Het maakt ook niet uit bij wie iemand verzekerd is, iedereen kan altijd bij ons terecht.”

Boute en Van Deuveren doen altijd hun uiterste best om de wens van de nabestaanden of de overledene zelf te verwezenlijken. ,, Er is zo veel meer mogelijk dan mensen denken. Soms weten nabestaanden zelf niet goed wat ze willen, dan is het een kwestie van goed luisteren. Er komen vaak verhalen los en soms zelfs blijkt er toch nog een laatste wens zijn. Op die manier kunnen we toch het afscheid organiseren zoals de overledene het gewild heeft.”

Boute en Van Deuveren kunnen, naar eigen zeggen, alles aan. ,,We regelen alles in eigen beheer, de laatste verzorging en de opbaring, dat kan thuis maar ook ergens anders. Vanzelfsprekend ‘doen’ we ook het drukwerk; de advertenties en de rouwbrieven. We hebben alle tijd om een mooie foto uit te zoeken of misschien een schilderij wat de overledene ooit maakte.”

Voor wie zijn of haar wensen rondom het eigen afscheid vast willen leggen, heeft Uitvaartonderneming Boute kosteloos de ‘ Laatste wensgids’, liggen. ,,Daarin kan je alles kwijt, van de kleding die je wilt dragen, tot teksten en liederen en adressen van genodigden. We komen die gids graag samen invullen, want het is best ingewikkeld om over je afscheid na te denken. Wij geven ook graag informatie aan wie iets wil weten over de prijzen of over hoe het zit met grafrechten.”

Uitvaartonderneming Boute

Hamseweg 45

3828 AB Amersfoort

033-2535793

mail@uitvaartondernemingboute.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie