iDashboard: de flexibele backoffice

15 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

iDasboard zelf bestaat uit vier onderdelen; idEmail, idAccounting,i dWebsite en idCloud. Mulder: ,,Met idEmail heb je altijd en overal de beschikking over e-mail, agenda, contactgegevens, taken en notities. Met idAccounting kan je eenvoudig facturen boeken, de btw aangifte behandelen, maar ook je urenregistratie beheren en zelfs relaties via diverse betaalmethoden zoals iDeal laten betalen.

BINNENSTAD - De online applicatie iDashboard organiseert de volledige backoffice voor de ZZP’er, van facturatie tot website, e-mail, agenda, nieuwsbrief en relatiebeheer. Ondernemer Tom Mulder staat aan de wieg van iDashboard. Als startende ondernemer liep hij ooit zelf tegen het probleem op dat hij te weinig tijd en geld had om zijn backoffice professioneel in te richten; met deze online applicatie lost hij nu datzelfde probleem voor zijn collega-ZZP’ers op. Mulder: ,,iDashboard biedt een professionele backoffice service aan waardoor de ZZP’er zich kan focussen op zijn core business. Het grote voordeel van iDashboard is verder dat het volledig web-based is. Het hele programma staat op het web, je hoeft het niet op je eigen pc te installeren, maar werkt in onze cloud. Daarom hoef je iDashboard ook nooit te updaten, want dat doen wij voor je. Je hebt dus altijd de laatste versie tot je beschikking. Dat web-based zijn heeft nog een ander voordeel; iDashboard reist overal met je mee. In deze tijd van plaatsonafhankelijk werken is dat eigenlijk een voorwaarde voor iedere applicatie. De diensten van iDashboard zijn overal en altijd te benaderen of je dat nu met een smartphone, een tablet of een windowsPC wilt doen.”

Met IdWebsite heb je een professionele website in je eigen huisstijl, die je bovendien altijd en overal zelf gemakkelijk kunt aanpassen. Heb je al een eigen website, dan is die eenvoudig over te zetten in iDashboard. idCloud tenslotte zorgt ervoor dat je altijd en overal je bestanden kunt inzien en bewerken.”

Duur is iDashboard niet aldus Mulder. ,,Voor nog geen dertig euro per maand hoef je je geen zorgen meer te maken over alle bijzaken, dat is in mijn ogen een goede deal. En iDashboard mag zelf helemaal web-based zijn, wij zijn dat niet. Ons bedrijf zit gewoon om de hoek en iedereen die nieuwsgierig is naar wat iDashboard te bieden heeft, is altijd van harte welkom.”

iDashboard

Muurhuizen 30

3811 EJ te Amersfoort

033-7501343

info@idashboard.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie