CJVV doet zichzelf tekort

1 februari 2012 om 00:00 Sport

BENSCHOP - De remise (1-1) die CJVV zaterdag in de uitwedstrijd tegen het altijd lastige Benschop boekte, was geen slecht resultaat. Er had voor de Amersfoorters echter veel meer ingezeten als zij meer kansen had benut.

Vooral in de eerste helft was CJVV heer en meester. Na de snelle 1-0, al in de tweede minuut gescoord door Tomas van Dijk, verzuimden de bezoekers minimaal vijf opgelegde kansen te benutten. Vooral Dylan Wienke miste een aantal scoringsmogelijkheden. Daarnaast had CJVV pech met een schot van Paul Richard op de paal.

Benschop, de nummer twee op de ranglijst van de tweede klasse B, zag kans nog voor rust op gelijke hoogte met de gasten te komen. De gelijkmaker was een flinke tegenvaller voor de formatie van trainer Jos Krikke.

Na de pauze was de strijd meer in evenwicht. De beste kans was opnieuw voor CJVV. Van Dijk zag zijn inzet net over het doel van de tegenpartij gaan waardoor de voor CJVV onbevredigende 1-1 tot het laatste fluitsignaal op het scorebord bleef staan.