De Posthoorn krijgt te weinig

1 februari 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De voetballers van derdeklasser De Posthoorn kunnen weer hoopvol de resterende competitiewedstrijden tegemoet zien, ondanks de nederlaag (0-1) zaterdag op eigen veld tegen SVM Maartensdijk. Dat optimisme is gebaseerd op het spel van de Amersfoorters tegen de veel hoger geklasseerde tegenstanders. Een gelijkspel was op de Bokkeduinen een juiste uitslag van het duel geweest.

In de eerste helft deden beide teams weinig voor elkaar onder. Kansen waren er voor de thuisclub maar gescoord werd er niet door de mannen van trainer Rob Snijders.

In de tweede helft was een doelpunt van de bezoekers voldoende voor een driepunter. Halverwege het tweede bedrijf kon de winnende treffer worden genoteerd. De Posthoorn voerde daarna de druk op het doel van SVM op om de gelijkmaker te forceren. Simon Wetzel werd nog door Snijders ingezet maar ook die wissel leverde niet de verdiende gelijkmaker op.