Hooglanderveen levert twee punten in

1 februari 2012 om 00:00 Sport

BLARICUM - Aan een doelpunt in de slotfase van het duel tegen BVV'31 had Hooglanderveen zondag onvoldoende voor een driepunter. De thuisclub scoorde daarna nog de gelijkmaker, een bittere pil voor de veel beter geklasseerde Hooglanderveners.

Zij reisden zodoende met een kater terug naar het voormalige dorp, tegenwoordig behorend tot de gemeente Amersfoort. Op vreemde bodem was Hooglanderveen de bovenliggende partij en 80 procent van de wedstrijd in balbezit. In de eerste helft hadden de bezoekers al een 0-2 voorsprong kunnen hebben als Nick Kreijne en Stijn Mossink de kansen hadden benut.

In de tweede helft acteerde Hooglanderveen minder overtuigend dan in het eerste bedrijf. Niettemin zagen zij kans een 0-1 voorsprong te nemen. Invaller Thom Wolthuis zorgde in de 80e minuut met een fraaie kopbal voor de openingstreffer: 0-1. De buit leek binnen voor de gasten maar daar dachten de BVV'ers anders over. Vijf minuten na het eerste doelpunt scoorde de spits van de thuisclub de gelijkmaker: 1-1.