Remise voor Quick

1 februari 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Derdeklasser Quick is er zondag op eigen veld niet in geslaagd het bezoekende 's Graveland op een nederlaag te trakteren. Na 90 minuten weinig opwindend voetbal vermeldde het scorebord op een ijskoud Dorrestein een stand van 0-0.

In het eerste half uur waren de bezoekers beter en gretiger, zonder echter grote kansen te creeren. De defensie van Quick ondervond weinig problemen en gaf ook geen kansen weg.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. De wedstrijd tussen de nummers vier en tien op de ranglijst van de derde klasse D kon de weinige toeschouwers ook na rust niet bekoren.

Twee keer was Quick wel dicht bij een doelpunt. Mark Pot en Lavain Sharif namen de doelman van 's Graveland onder vuur. De sluitpost liet zich echter niet passeren waardoor het duel eindigde zoals het was begonnen: 0-0.