Driepunter voor VOP

1 februari 2012 om 00:00 Sport

ELST - Met een driepunter keerde VOP zaterdag terug van een bezoek aan De Musketiers. De Amersfoorters hadden de winst te danken aan een productieve bui van Terence Vliet. Met twee doelpunten was de spits de meest gevierde speler op vreemde bodem: 1-2.

Na 32 minuten had Vliet ook de score geopend. Hij had wel twee doelpogingen nodig om de doelman van De Musketiers het nakijken te geven: 0-1. Dankzij Dennis Spoel kon VOP met die stand gaan rusten. Op slag van rust voorkwam de doelman met een prima redding de gelijkmaker.

Na rust verzuimde VOP de thuisploeg de genadeklap te geven. Vliet en zijn ploeggenoot Marvin Snijders die duidelijk zijn dag niet had, misten een drietal kansen waardoor zij De Musketiers in de race hielden. In de 77e minuut viel zelfs de gelijkmaker, een forse tegenvaller voor de bezoekers. Vliet maakte echter zijn misser meer dan goed door in de 82 minuut uit een door Mark van Vulpen genomen vrije trap met een kopbal de winnende treffer te produceren: 1-2.