Amsvorde na rust geklopt

25 januari 2012 om 00:00 Sport

HILVERSUM - Een slechte tweede helft heeft Amsvorde zondag de winst gekost in de uitwedstrijd tegen Victoria. Na een 1-1 ruststand ging het met de Amersfoorters al snel de verkeerde kant op en kregen zij nog drie doelpunten om de oren: 4-1.

In de eerste helft kon Amsvorde het hoger geklasseerde Victoria goed partij bieden. De bezoekers namen na een minuut of twintig zelfs de leiding. De Hilversumse doelman moest de door Jeffrey van de Wijngaard ingeschoten bal loslaten, waarna Richard Moore de rebound benutte: 0-1. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. De aanvoerder van Victoria was na een half uur de schutter: 1-1.

Na het tweede doelpunt van de thuisclub, een minuut of tien na rust, ging het snel met de gasten bergafwaarts. Amsvorde kreeg nog wel enkele kansen maar gescoord werd er door de bezoekers niet meer. Met nog eens twee doelpunten bepaalde Victoria de eindstand op 4-1.