Winst en verlies voor Quick

25 januari 2012 om 00:00 Sport

MAARSSEN - Natuurlijk was Quick trainer Sijtze Wobbes zondag blij met de winst (1-4) van zijn ploeg op Maarssen maar duidelijk minder blij was de oefenmeester met het uitvallen van Mark den Boer, maker van het tweede doelpunt. De schutter hield aan de ontmoeting met de hekkensluiter in de derde klasse D een gebroken kuitbeen en gescheurde enkelbanden over.

De pechvogel was in de 39e minuut in botsing gekomen met de doelman van Maarssen, nadat hij het tweede doelpunt voor Quick had gemaakt. Met een ambulance werd Den Boer naar het ziekenhuis gebracht. Quick had daarvoor al het openingsdoelpunt gemaakt. Tijdens een scrimmage zag Mike de Graaf kans de bal in het doel van Maarssen te tikken: 0-1.

Voor nummer drie zorgde vlak voor rust Othman El Yaacoubi: 0-3. Dezelfde speler was in de tweede helft nog een keer trefzeker. Daarvoor was Maarssen er in geslaagd de eer te redden.