Hooglanderveen stunt niet

25 januari 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Hooglanderveen is er zondag niet in geslaagd Baarn te verslaan. De koploper in de vierde klasse F liet zich door de Hooglanderveners niet verrassen en keerde met een 0-3 overwinning terug naar huis.

In de eerste helft deden de teams niet veel voor elkaar onder. De sterke wind speelde beide partijen parten. Baarn was via de counter effectiever. Twee keer moest Hooglanderveen doelman Rob van de Grootevheen zich in de eerste 45 minuten gewonnen geven: 0-2.

In de tweede helft bleek al gauw dat er voor de thuisclub geen eer te behalen was. Na het derde doelpunt van de bezoekers kreeg Thom Wolthuis de beste kans voor Hooglanderveen in de gehele wedstrijd. De spits faalde echter in de afwerking waarna de wedstrijd als een nachtkaars uitging.