Prima start VOP in 2012

25 januari 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Derdeklasser VOP is het nieuwe jaar van start gegaan met een mooie overwinning op het hoog geklasseerde Jonathan. Opnieuw vestigde Marvin Snijders met drie doelpunten de aandacht op zich. De topscorer had een groot aandeel in de 4-3 winst van VOP op het hoog geklasseerde Jonathan.

In de eerste helft kregen de toeschouwers in Vathorst nog geen doelpunten te zien. Daarvoor waren de kansen ook te schaars geweest. Namens VOP had alleen Yannick de Vries in de eerste 45 minuten kunnen scoren maar hij faalde in de afwerking.

In de tweede helft opende Snijders na een minuut of vier de score: 1-0. Na de gelijkmaker zorgde Emile Brouwer voor een 2-1 voorsprong waarna de gasten weer op gelijke hoogte kwamen: 2-2. Daarna brak Snijders met twee doelpunten definitief het verzet van de bezoekers die in de slotfase de eindstand op 4-3 bepaalden.