Familievoorstelling door Circus Hoetchachov in De Kamers

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

VATHORST - Op zondag 15 januari speelt de familievoorstelling 'Wat een papa leiden kan' in Theater De Kamers. Deze hilarische circustheatervoorstelling wordt gespeeld door Circus Hoetchachov en is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. De aanvang is om 16.30 uur. Kaarten à 10 en 7,50 euro zijn te bestellen via www.dekamers.nl. Na afloop biedt het naastgelegen Hey Pannenkoek! op vertoon van je toegangskaartjes 20% korting op je totale rekening.

Vader en zoon

Papa Krzystov en zoon Ivànovitch komen helemaal uit het koude Rusland om u hun circuskunsten te tonen. Met grote trots presenteert papa zijn zoon die, na hem, de grootste acrobaat van heel Rusland is. Maar Ivànovitch is koppig en klungelig. De grote Russische circustraditie zal hem worst wezen. Geef hem maar zijn glimmende trompet en muziek!

Lekker veel gekkigheid

Kinderen sluiten zich meteen aan bij de jongen die zijn eigen willetje heeft, terwijl volwassenen meevoelen met de papa die zijn zoon probeert op te voeden volgens de waarden die híj belangrijk vindt. Het verhaal zit verweven in een hilarische circustheatervoorstelling met jongleren, acrobatiek, clownerie, dans, muziek, en lekker veel gekkigheid. Een voorstelling waarbij zowel de circusartiesten, grote en kleine mensen volledig uit hun bol gaan!

Datum: zondag 15 januari

Locatie: De Kamers, Wezeperberg 1, Amersfoort

Aanvang: 16.30 uur

Toegang: 10 euro/7,50 euro (kinderen)

Info en reserveren: www.dekamers.nl, info@dekamers.nl, 033-2012343

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie