VathorstTV via glasvezel beschikbaar

21 december 2011 om 00:00 Nieuws

VATHORST - De eerste stappen naar een volwaardige WijkTV zender voor en door bewoners Vathorst zijn gezet. Via de website, www.vathorst.tv, zijn alle tot nu toe gemaakte videoreportages te zien, alsook via het 'Video on Demand' systeem (VoD) op het tv-menu van het glasvezelnetwerk in Amersfoort. Vanaf de aankomst van Sinterklaas in Vathorst eind november zijn allerlei interessante- en nieuwswaardige gebeurtenissen op video vastgelegd, inmiddels al meer dan dertig.

VathorstTV wil de sociale cohesie in dit stadsdeel versterken. Door verschillende doelgroepen te benoemen vraagt VathorstTV bewoners uit die doelgroepen zelf de camera ter hand te nemen en hun eigen verhaal te doen. Denk bij doelgroepen aan jongeren, senioren, onderwijs, kunst & cultuur, sport, jonge gezinnen enzovoort.

Hoe is de zender te programmeren? Kies via het televisiemenu op de afstandsbediening de 'menu-knop', daarna de vijfde optie 'Amersfoort' en tot slot de zesde tab met de naam VathorstTV VoD (VoD staat voor Video on Demand, ,,op verzoek'').

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie