Nieuwe verspreider voor BDU

21 december 2011 om 00:00 Nieuws

Post Service is een particulier postbedrijf uit Wageningen dat al zo’n zestien jaar aan de weg timmert en inmiddels een grote speler is in deze markt. Het weet van wanten met 700 bezorgers, 25 auto’s en een flink bezorggebied, van Wageningen, Groessen, Rheden en Harskamp tot Leersum. Het bedrijf bezorgt kortom miljoenen poststukken naar het juiste adres. En daar draait het bedrijf letterlijk de hand niet voor om.

Post Service bezorger De Stad Amersfoort AMERSFOORT - Met ingang van 1 januari gaat BDU voor meerdere kranten van start met bezorgbedrijf Post Service. Het gaat hierbij om de kranten De Stad Amersfoort, Leusder Krant, De Stad Nijkerk, De Woudenberger en Nieuwsblad De Kaap. ,,Wij zijn blij met deze unieke samenwerking met BDU”, legt vestigingsmanager Jeroen van Brakel van Post Service uit.

Marktconforme prijs

Het bezorgen van titels van BDU kan natuurlijk alleen maar als Post Service de beschikking heeft over enthousiaste en betrouwbare bezorgers. ,,Dat spreekt voor zich. Natuurlijk hebben we al een grote groep bezorgers, maar we hebben er meer nodig. Daarom doen we een oproep.” De minimum-leeftijd om bezorger te kunnen zijn is 13 jaar. ,,Alle bezorgers worden goed gefaciliteerd. Natuurlijk krijgen de bezorgers een stevige tas en een marktconforme prijs”, legt Jeroen verder uit. ,,Daarnaast worden de kranten op tijd thuisbezorgd.”

Bezorger? Geef je op

Sowieso is het aantrekkelijk om kranten van BDU te bezorgen. Goed werk levert (Bikkel)punten op, en dat kan weer cadeaubonnen opleveren die bij de Kijkshop zijn te verzilveren. Kijk voor alle info en de voorwaarden op de site van BDU Bikkel. Er staan ook leuke weetjes en ander nieuws op wat gaat over bezorgen.

Breed pakket

Post Service brengt niet alleen kranten rond. Het doet nog veel meer op bezorggebied. Van postbezorging tot mailing-service, en van huis-aan-huisverspreiding (weekbladen, folders en separate verspreiding) tot postkamerservice. ,,Bij postkamerservice halen wij op een afgesproken tijdstip de post op, sorteren en frankeren het en brengen het vervolgens naar Postnl.” Post Service is zelfs in staat om als ‘interne bode’ te fungeren. Verder kan de klant gebruik maken van een haal- en brengservice bij Post Service en zijn er mogelijkheden op het gebied van uitzendservice van facilitaire medewerkers, regionale pakketverzending en koeriersdiensten. Kortom, een breed pakket aan mogelijkheden.

Partner

,,Wij zien uit naar een goede samenwerking met BDU. Dat is wat mij betreft een van onze voornemens voor het nieuwe jaar”, blikt Jeroen van Brakel vooruit. ,,Wij zullen meer dan ons best doen om zowel op korte als de lange termijn een betrouwbare partner te zijn en te blijven.”

Post Service B.V, telefoon 0317 - 421832. Voor informatie en aanmelding als bezorger kijk op www.postservice.nl of op www.bdubikkel.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie