Oliebollen Drive-in bij Bakkerij van de Kletersteeg

19 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOGLANDERVEEN - Bakkerij Van de Kletersteeg uit Hooglanderveen introduceert in Amersfoort op de laatste dag van het jaar een 'oliebollen Drive-in'. Klanten kunnen dan met hun auto langs het speciale loket op de parkeerplaats bij Chauffeurscafé De Tweede Steeg, aan de Hogeweg 227. De warme bakkers van Team Kletersteeg uit Hooglanderveen zorgen ervoor dat daar volop verse oliebollen, appelflappen en appelbeignets te verkrijgen zijn.

,,Iedereen weet inmiddels al wel dat Bakkerij van de Kletersteeg ieder jaar de lekkerste oliebollen en appelbeignets van de regio bakt, maar niemand staat er graag lang voor in de rij", aldus Wilfried van de Kletersteeg, eigenaar van Bakkerij van de Kletersteeg. ,,Bij het lokale hamburgerrestaurant kwam ik op het idee om een speciale Oliebollen Drive-in te introduceren. Klanten kunnen op 31 december bij Chauffeurscafé De Tweede Steeg met hun auto langs het speciale loket rijden, waar ze nooit lang in de rij hoeven staan en de oliebollen, appelbeignets en appelflappen meteen mee kunnen nemen, onderweg naar familie of vrienden."

Overigens kunnen klanten ook gewoon terecht in de bakkerswinkels in Hooglanderveen (Van Tuijllstraat 19) en Vathorst (Buma 2). ,,De Oliebollen Drive-in is gewoon een extra service op de laatste dag van het jaar", besluit Wilfried van de Kletersteeg

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie