Verlies voor jeugdig KVVA

29 februari 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Met een sterk verjongde formatie heeft KVVA trainer John Tuithof de thuiswedstrijd tegen BVV'31 niet tot een goed einde weten te brengen. Na 90 minuten vermeldde het scorebord op de Dollardstraat een eindstand van 0-2.

Door de afwezigheid van een aantal spelers moest Tuithof, ook volgend seizoen trainer van KVVA, zelfs drie spelers uit de B1 inzetten om een representatief elftal op de been te kunnen brengen. Met nog vijf spelers die in de A1 mogen uitkomen, kon zodoende van een veredeld jeugdteam worden gesproken.

De jeugdige KVVA'ers lieten zich van hun beste zijde zien maar dat was onvoldoende om BVV van de winst te kunnen afhouden. Na een minuut of 25 openden de bezoekers de score, nadat KVVA twee kansjes onbenut had gelaten: 0-1.

Na rust kon nog één scoringsmogelijkheid voor de thuisclub worden genoteerd, meer niet. Een kwartier voor tijd ging Sander Schut binnen de beruchte lijnen in de fout en dat leverde BVV een strafschop op: 0-2.