VOP doet goede zaken

29 februari 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - VOP blijft goed in de race om het kampioenschap van de derde klasse D meedoen. De Amersfoorters deden zaterdag goede zaken door op eigen veld met Scherpenzeel af te rekenen. De 1-0 winst kwam wel heel laat tot stand. De nummers 1 (Renswoude) en 2 (Woudenberg) leverden dezelfde dag punten in waardoor de achterstand van VOP op dat tweetal minder werd.

De nummer drie op de ranglijst van 3D overtuigde zaterdag tegen Scherpenzeel niet. De bezoekers lieten verzorgder spel zien maar veel kansen kregen zij niet. VOP duidelijk wel maar de ploeg van trainer Wim de Haas was minder gelukkig in de afwerking. Twee keer stond het houtwerk een doelpunt voor de thuisclub in de weg.

Toen iedereen zich al met een gelijkspel had verzoend, sloeg Marvin Snijders in de derde minuut van de extra tijd toe. De aanvaller van VOP draaide goed naar binnen en verraste de doelman van Scherpenzeel met een schuiver: 1-0. Twee minuten later was de wedstrijd voorbij en konden de VOP'ers een feestje gaan vieren.