Punt voor verzwakt CJVV

29 februari 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Met het punt dat CJVV zaterdag aan het thuisduel tegen de Beursbengels overhield, kon trainer Jos Krikke niet echt tevreden zijn. De oefenmeester zag zijn flink verzwakte formatie goed acteren ondanks het gemis van een aantal spelers. Een driepunter leverde dat echter niet op. Na 90 minuten vermeldde het scorebord een stand waarmee de wedstrijd ook was begonnen, 0-0 dus.

CJVV had voor het duel tegen het iets hoger geklasseerde Beursbengels veel personele problemen. Jeroen van 't End en Ruud Versteeg zijn naar Australie vertrokken en komen niet voor het einde van dit seizoen terug. Verder waren Pim de Jong en Simon van Dijk door schorsingen ook niet beschikbaar.

Tot overmaat van ramp liep Tomas van Dijk kort na het begin van de tweede helft een gebroken arm op na een forse overtreding van een tegenstander. Hij is voorlopig ook niet meer inzetbaar.

Ondanks dat was CJVV bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en waren zij het meeste in balbezit. Beursbengels maakte geen indruk en dook slechts spaarzaam voor het doel van Arjen Nawijn op.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie