Hoogland pakt punt

29 februari 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Eersteklasser Hoogland is al vijf duels op rij ongeslagen. Na twee overwinningen en twee remises volgde zondag het derde gelijkspel. Op Langenoord hielden Hoogland en De Meern elkaar in evenwicht: 1-1.

In de eerste helft was De Meern de bovenliggende partij. De bezoekers namen ook de leiding met een rake kopbal: 0-1. Hoogland had daar in de eerste 45 minuten geen antwoord op.

De tweede helft was een ander verhaal. Hoogland zette de tegenstander meer onder druk, met de gelijkmaker tot gevolg. Dick Kreijne stelde Franklin Harmsen in staat het enige Hooglandse doelpunt te scoren: 1-1.

In de slotminuut had Harmsen voor meer vreugde in de Hooglandse gelederen kunnen zorgen als de spits een kans had benut. Hij raakte de bal echter verkeerd waardoor de 1-1 ongewijzigd bleef.