Duizendste vrijwilliger meldt zich bij Ravelijn

14 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De duizendste bezoeker van 2011 meldde zich op dinsdag bij Stichting Ravelijn op zoek naar vrijwilligerswerk. Gerda van Uitert liet zich inschrijven bij de vrijwilligersvacaturebank op zoek naar 'zinvol en plezierig' vrijwilligerswerk.

,,Mijn kleinkinderen worden groter en zelfstandiger'', vertelt Gerda. ,,Ik hoef steeds minder op te passen. Daarom ben ik nu op zoek naar een fijne vrijetijdsbesteding waar ik anderen ook blij mee kan maken.'' Intercedent vrijwilligerswerk Gabriëla Alcinoni helpt Gerda bij het opzoeken van passende vacatures.

Nieuw is het vrijwilligerswerk niet voor Gerda van Uitert. ,,Ik kom al een poosje bij een mevrouw die visueel gehandicapt is. Ik lees haar elke week een uurtje voor. Zij vindt dat ik een prettige, heldere stem heb. Daarnaast geniet ze ook van het gezellige contact dat we hebben.''

Wie vrijwilligerswerk zoekt in Amersfoort, is bij Stichting Ravelijn aan het juiste adres. Aankomend vrijwilligers vinden bij Ravelijn een ruime keuze aan vrijwillige functies; er staan in de vrijwilligersvacaturebank meer dan 400 vacatures bij zo'n 150 maatschappelijke en culturele organisaties in Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie