Vriendenkorting voor Thijs Borsten

11 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Vrienden van Amersfoort Jazz krijgen een korting van 20 euro op de vijf concerten in de reeks 'de Uitdaging' van pianist Thijs Borsten in het Lieve Vrouwe Theater. Ook voor het concert van de New Cool Collective in de Kelder betalen Vrienden een lagere prijs.

De serie 'de Uitdaging' begint op maandag 16 januari en beleeft zijn finale op zaterdag 12 mei tijdens het Rabobank Amersfoort International Jazzfestival. Normaal kost de reeks 50 euro. Vrienden betalen 30 euro. In 'de Uitdaging' brengt Borsten internationale muzikanten samen die nooit eerder met elkaar speelden.

Voor het optreden van de New Cool Collective, op vrijdag 30 december in de Kelder, kunnen Vrienden van Amersfoort Jazz ook tegen gereduceerd tarief een kaartje kopen. New Cool Collective is een van de beste meermanformaties in ons land met onder anderen Benjamin Herman op saxofoon en Anton Goudsmit op gitaar. Goudsmit geniet ook bekendheid via zijn groep the Ploctones. Een Vriendenkaartje kost 11,50 euro in plaats van 14 euro.

Vrienden krijgen ook 2,50 euro korting op de concerten van The Dutch Swing College Band en het Deep River Quartet op respectievelijk 15 en 21 december in de Flint. Tenslotte kunnen Vrienden met korting een ticket bestellen voor het openingsconcert van het Rabobank Amersfoort International Jazzfestival, volgend jaar mei. De aftrap van dit inmiddels vierdaags festival wordt verzorgd door het Rosenberg Trio op donderdag 10 mei in De Flint. Vrienden betalen 20 euro ipv 22,50 euro. Het Jazzfestival duurt tot en met zondag 13 mei.

Voor nadere info en wie vriend wil worden: info@amersfoortjazz. nl. Zie ook: www.amersfoortjazz.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie