Wekelijks Open Podium in 't Nonnetje

8 december 2011 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - De dinsdagavond livemuziek in 't Nonnetje is verplaatst naar donderdagavond, zodat op die avond ruimte is ontstaan voor een 'Open podium'

Het idee is om van deze 'Open Podium' avond een soort 'kruisbestuivingsavond' te maken voor singersongwriters, dichters, comedians, rappers, beatboxers, scratch-artists en andere kleinkunstenaars. 't Nonnetje heeft een klein, gezellig en intiem podium, ruimte voor cafépubliek, ruimte voor mensen die willen luisteren/kijken. Kortom relaxed en in kleine accoustic setting je laten zien en/of laten inspireren door je vakgenoten of andere kleinkunstenaars.

Om een en ander in goede banen te leiden en zeker te zijn van een plek in het programma is het fijn als mensen, die willen participeren, zich vooraf melden via de site van 't Nonnetje of livemuziek@nonnetje.nl. Gewoon langskomen met instrument kan natuurlijk ook.

't Nonnetje Live podium staat wekelijks vanaf 21:00 uur ( inclusief geluidsinstallatie, microfoons etc. en bediening) gereed om gebruik van te maken.

Info: www.nonnetje.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie