Quick stijgt op ranglijst

14 december 2011 om 00:00 Voetbal

UTRECHT - Dankzij een remise tegen Nieuw Utrecht is Quick een plek op de ranglijst van de derde klasse D gestegen. De Amersfoorters profiteerden zondag van de nederlaag die FC De Bilt dezelfde dag tegen 's Graveland leed. Met een vierde plaats gaat Quick nu de winterstop in.

Tegen het vroegere UTS, een ploeg die dit seizoen nog geen thuiswedstrijd had verloren, liet Quick vooral in de eerste helft een goede indruk achter. De gasten kregen ook voldoende kansen. Pas een paar minuten voor rust zorgde Mark den Boer ervoor dat de bezoekers met een 0-1 voorsprong konden gaan rusten.

In de tweede helft slaagde Quick er niet in de voorsprong vast te houden. Nieuw Utrecht bezorgde Quick doelman Wesley van Beekhoven meer werk dan voor rust het geval was. Halverwege het tweede bedrijf moest de sluitpost zich gewonnen geven na een door de Utrechters slim genomen vrije trap: 1-1. Verder dan één tegendoelpunt lieten de gasten het niet komen.