CJVV mag met winst niet klagen

14 december 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Over het spel van zijn ploeg kon CJVV trainer Jos Krikke zaterdag in de thuiswedstrijd tegen AH'78 niet tevreden zijn, over de uitslag echter wel. Met 4-2 bleven de Amersfoorters aan de goede kant van de score waardoor zij nu in de tweede periode van de tweede klasse B aan de leiding gaan.

CJVV speelde vooral in het eerste half uur niet best. Het slechte begin resulteerde al na een minuut of zes in een achterstand. De bezoekers boekten succes met een kopbal: 0-1. Pas na een geslaagde vrije trap van Wilfred Rietveld (1-1) en het geblesseerd uitvallen van de gevaarlijke AH spits ging de thuisclub in een goed resultaat geloven, zeker na het tweede doelpunt van Rietveld in de 50e minuut. Nog geen minuut later stelde Jeroen van 't End zijn ploeggenoot Tomas van Dijk in staat nummer drie te laten aantekenen: 3-1.

De wedstrijd was echter nog niet beslist. Dylan Wienke zorgde eerst nog voor een 4-1 voorsprong. AH sloeg snel terug (4-2) en kreeg daarna voldoende kansen om de achterstand weg te werken. Die werden echter niet benut waardoor CJVV een driepunter kon bijschrijven.