Cobu Boys slaat in slotfase toe

14 december 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Twee late doelpunten hebben Cobu Boys zaterdag de winst bezorgd in de thuiswedstrijd tegen Waterwijk. De meest gevierde speler was Elwin de Vries die beide treffers voor zijn rekening nam.

In de eerste helft speelden de Amersfoorters goed en namen zij ook een verdiende voorsprong. Andrew Dillissen vond in de slotfase van het eerste bedrijf het net van de tegenpartij: 1-0.

Na rust kregen de toeschouwers een ander Cobu Boys te zien. De thuisploeg zakte ver terug en moest halverwege de tweede helft de gelijkmaker incasseren: 1-1. Waterwijk nam met die stand echter geen genoegen. In de 84e minuut kwamen de Almeerders zelfs aan de leiding (1-2) en leek het duel beslist.

De Vries kreeg het daarna op z'n heupen. Hij scoorde in de 87e minuut voor de eerste keer en was in de extra tijd opnieuw succesvol: 3-2.