Makro vestigt zich in Amersfoort

8 december 2011 om 00:00 Nieuws

VATHORST - Op bedrijvenpark Vathorst, in de geluidswal langs de A1, realiseert Makro de 18e vestiging in Nederland. Naar verwachting is de opening van de Amersfoortse vestiging in het najaar van 2012. De Makrovestiging komt aan de Lubeckweg. Op korte termijn start het vergunningentraject voor de nieuwbouw.

Makro is een groothandel voor ondernemingen, verenigingen en stichtingen. Op dit moment heeft Makro zeventien vestigingen in Nederland. Deze bevinden zich op bedrijventerreinen zodat zij goed bereikbaar zijn en er voldoende parkeergelegenheid is.

De gemeente Amersfoort is blij met de komst van Makro. Wethouder Hans Buijtelaar: ,,Makro neemt een grote, centraal gelegen kavel af op een absolute zichtlocatie aan de A1. Bedrijvenpark Vathorst is opgezet om ruimte te bieden voor onder meer deze vorm van groothandel. Makro past ook goed bij het ondernemende klimaat in de regio Amersfoort.'' De centrale ligging in Nederland, goede bereikbaarheid per auto en trein en de ruime kavels maken Amersfoort - en dus ook Bedrijvenpark Vathorst - erg aantrekkelijk.

Jean-Pierre Bienfait, algemeen directeur Makro Nederland: ,,Wij zijn zeer verheugd met de voorgenomen komst van Makro in Amersfoort. Met een zeer breed assortiment food- en non food producten en services verwachten wij zeer goed te voorzien in de behoeften van ondernemend Amersfoort en omstreken. Makro is daarmee een partner voor ondernemers. Met de komst van een nieuwe Makrovestiging geven we ook een stevige impuls aan de regionale werkgelegenheid.''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie