Emiclaer in kerststemming

7 december 2011 om 00:00 Nieuws

KATTENBROEK - In Winkelcentrum Emiclaer worden de komende dagen een aantal kerstactiviteiten georganiseerd. De Plaza-ondernemers in Winkelcentrum Emiclaer houden op dinsdag 13 december een Kerstproeverij. Op vrijdag 16 december is er een a capella kerstkoor. Op zaterdag 17 december kunnen klanten gratis op de foto met de kerstman en op koopzondag 18 december speelt er een troubadour.

Kerstproeverij in de Plaza

Op dinsdag 13 december van 18.00 - 20.00 uur organiseren de Plaza-ondernemers een Kerstproeverij in de Plaza. Er zijn hapjes en mensen kunnen ideeën opdoen voor het kerstdiner. Popkoor Pebbles geeft een optreden.

Een a capella kerstkoor zorgt op vrijdagavond 16 december tussen 18.00 en 21.00 uur voor een persoonlijke serenade. Het koor bestaat uit drie dames die feestelijk gekleed bezoekers verrassen met een kerstlied naar keuze.

Op zaterdag 17 december bezoekt de Kerstman met zijn arrenslee en twee paarden winkelcentrum Emiclaer tussen 11.00 en 16.00 uur. Twee kerstelfen maken foto's van de bezoekers met de kerstman. De klanten krijgen de foto gratis mee naar huis. De arrenslee zal een aantal keer door Emiclaer rijden.

Koopzondag

Op koopzondag 18 december loopt er een troubadour door Emiclaer die liederen zingt en sneldicht. Gekleed in klassieke kledij en bijpassend instrument zorgt hij voor een sfeervolle muzikale noot. De winkels zijn zondag geopend van 12.00-17.00 uur. Op donderdagavond 22 december zijn de winkels van Emiclaer geopend tot 21.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie