Bepaal zelf de prijs voor een kaartje

7 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het gezelschap LeineRoebana danst op dinsdag 13 december om 20.15 uur de voorstelling Ghost Track in De Flint. Voorafgaand, om 19.15 uur, vindt er een inleiding plaats waarin informatie wordt gegeven over deze voorstelling. Op een unieke manier wil De Flint alle dansliefhebbers kennis laten maken met dit gezelschap; na afloop bepaalt de bezoeker zelf de prijs en betaalt bij de uitgang van De Flint het bedrag dat hij/zij de voorstelling waard vond.

In Ghost Track speelt Iwan Gunawan met zijn gamelan ensemble Kyai Fatahillah live composities waarin het traditionele en moderne zich mengen. Het is een ontmoeting van uitersten: Europa en Indonesië, het traditionele en het hedendaagse, dans en muziek. Het idee voor Ghost Track begon bij de Indonesische muziek. Choreografen Andrea Leine en Harijono Roebana raakten geïntrigeerd door de sonore klank van de gamelan.

Mensen die gebruik willen maken van deze actie kunnen kaarten afhalen bij bespreekbureau De Flint, geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Telefonisch reserveren kan ook, via telefoonnummer: 033-4229 229. Het aantal kaarten voor deze voorstelling is beperkt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie