Onthulling 4-sterrenschild ECR Boldershof

2 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Wethouder Gert Boeve heeft donderdag 1 december samen met algemeen directeur ECR P. Bijleveld het 4-sterrenschild van European Care Residence (ECR) Boldershof in Amersfoort. De ECR is het vijfde (zorg)hotel van de organisatie Residentiële & Ambulante Zorg (RAZ) dat de vier sterren volgens de Nederlandse Hotel Classificatie in de wacht sleept.

ECR Boldershof heeft de vier sterren toegewezen gekregen om dat het volgens Bedrijfschap Horeca en Catering een comfortabel (zorg)hotel is met uitstekende horecavoorzieningen. Bovendien kunnen gasten rekenen op 24-uurs zorg als zij dat wensen of nodig hebben.

Boeve feliciteerde de directie en de bewoners met de toekenning van de vier sterren en verrichtte vervolgens buiten de onthulling van het bijbehorende schildje.

Algemeen directeur Bijleveld memoreerde in zijn welkomstwoord over de ontstaansgeschiedenis van ECR Boldershof, dat in 1975 is gebouwd en in eerste instantie huize Bloemendal heette. In 2001 besloot ECR de locatie over te nemen en kreeg het de naam ECR/RAZ Boldershof.

Al eerder kreeg de ECR vier sterren voor haar (zorg)hotels in Wapenveld, Utrecht, Huis ter Heide en Valkenburg aan de Geul.

Een verblijf in een zorghotelstudio kan nodig zijn na een ziekenhuisopname of ter overbrugging van een opname in een verpleeg-of verzorgingshuis. Daarnaast kunnen mensen in de 4-sterren voorzieningen terecht voor een korte vakantie met zorg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie