Snel een gladde huid bij The Wax Bar

7 december 2011 om 00:00 Ondernemend

Van den Haak: ,,Wist je dat ze in het buitenland het eigenlijk niet eens willen geloven, dat de dames hier hun haren wegscheren. En goed beschouwd is het ook een hele foute manier om haren te verwijderen, door het scheren, verdwijnt alleen dat deel van het haar wat zichtbaar is, je blijft dus aan de gang want die haren die zie je over twee dagen al weer tevoorschijn komen. Bovendien worden de haren door het scheren ook nog eens harder en zijn dus steeds opvallender aanwezig, terwijl bij regelmatig waxen de haren juist steeds minder worden en dunner dus minder zichtbaar. Harsen een andere methode die vaak wordt gebruikt, is eigenlijk een beetje achterhaald. Daar komt bij dat harsen veel pijnlijker is dan waxen.”

AMERSFOORT - In de VS, Groot Brittannië en Azië is een bezoek aan een waxsalon om ongewenste haargroei te verwijderen de normaalste zaak van de wereld. Sophie van den Haak wilde de hygiënische en professionele manier om een snel en goed van je teveel aan haren verlost te raken niet aan het Nederlandse publiek onthouden. Zij introduceerde The Wax Bar in Nederland, in Rotterdam. Sinds kort ook in Amersfoort.

De wax die bij The wax bar gebruikt wordt, is volgens Van den Haak uniek. ,,Wij gebruiken de zogenaamde wax shrinkwrap. Deze wrap van wax, plakt niet op de huid, maar hecht zich enkel aan de haren. Bij het verwijderen, trek je dan ook alleen de haren mee en nooit de huid. Wij hebben drie soorten wax in huis, waarvan twee hypoallergeen zijn. Zelfs mensen met een gevoelige huid kunnen dus bij ons terecht voor een behandeling.”

The wax bar heeft 21 verschillende behandelingen op het menu staan. ,,Waxen is voor mannen en vrouwen, voor jong en oud. We hebben behandelingen voor benen, armen, bikinilijn, neusharen, rug of borst. Al onze behandelingen en de prijzen staan op onze site”, vertelt Van den Haak. ,,Onze Wax Tecs, we hebben ook de enige mannelijke Wax Tec in Nederland, zijn stuk voor stuk door onszelf opgeleid en gedegen professionals. Ze werken uiterst hygiënisch en weten hoe ze hun klanten op hun gemak moeten stellen. Privacy is natuurlijk gegarandeerd bij ons, we hebben een aantal steriele behandelkamers elk met een eigen afsluitbare omkleedruimte. Waxen is helemaal niet eng, het is een cadeautje aan jezelf.”

The Wax Bar Amersfoort

Grote Sintjansstraat 13

3811 HX Amersfoort

033-7521797

amersfoort@thewaxbar.nl

www.thewaxbar.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie