Docenten exposeren zelf

30 november 2011 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - Twintig docenten van Scholen in de Kunst presenteren werk in nieuwe expositie op de Coninckstraat. De tentoonstelling is tot kerst te zien.

Iedere maand is er wel een bijzondere tentoonstelling te zien in de Coninckstraat, en daar zijn vaak verrassend goede bij. De verwachtingen zijn hoog gespannen voor de komende december-expositie, want ditmaal zijn de tentoongestelde werken niet van cursisten, maar van docenten van Scholen in de Kunst.Dat is lang niet vertoond. Het zijn ongeveer twintig docenten die hun nek uitsteken en hun vakmanschap demonstreren aan de hand van schilderijen, tekeningen, sieraden, beelden en gedichten.

Aanleiding van deze expositie is het afscheid dat Scholen in de Kunst neemt van een zestal beeldend collega's/kunstenaars/docenten, die veelal een behoorlijk lange tijd aan Scholen in de Kunst verbonden zijn geweest: Catherine Groen, Roel de Jong, Ilse Spetter, Monica de Jong, Erna Huppelschoten en René Vlasblom. Anders dan met woorden, maar met een gezamenlijke tentoonstelling van hun collega's in de beeldende kunsten. Laat de beelden maar spreken.

u Plaats: Coninckstraat 58, Amersfoort

Expositie: 2 t/m 24 december, ma t/m vr van 09.00 tot 21.00 uur, za van 10.00 tot 13.00 uur

Toegangsprijs: gratis

Informatie: www.scholenindekunst.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie