Winnen bij Café Daantje

30 november 2011 om 00:00 Ondernemend

Er gebeurt veel in het café. Martin Drenth: ,,Wanneer je in deze tijd een horecagelegenheid hebt, dan moet je iets unieks bieden. Gasten willen niet meer simpelweg aan de bar hangen. Die tijd is geweest, mensen willen reuring, wat beleven en vooral vermaakt worden en dat gebeurt bij café Daantje. Want bij alles wat we organiseren, is de keus aan de gast meedoen of toekijken.”

AMERSFOORT - Vanaf deze zomer zijn Martin en Daniëlle Drenth, geholpen door dochter Linsey en zoon Nicky, de uitbaters van Café Daantje, genoemd naar Daniëlle. Waar ze iedere vrijdagmiddag de verjaardag van Daantje vieren met een happy hour van vier tot acht uur. Geen gewoon happy hour, maar eentje waar je je eigen korting bepaalt door aan het rad van Daantje te draaien. Kortingen tot wel dertig procent behoren tot de mogelijkheden. Zo is er steeds wat te beleven.,

Zing = winnen en de Wie o Wii game night zijn twee van de evenementen waarmee Drenth zijn gasten vermaakt. ,,Met zingen is winnen, zijn we nu een paar weken bezig. We hebben al zo’n veertig zangtalenten in de zaak gehad. Maar het loopt nog even door en deelnemers zijn nog steeds welkom, door de grote belangstelling zijn er extra voorrondes gepland en inschrijven daarvoor kan nog steeds. Elke vrijdag kijken we eerst samen The Voice of Holland en daarna gaat zingen = winnen los. De grote finale is eind januari en hoofdprijs is een citytrip voor twee personen naar New York.”

,,Wie o Wii game night is nieuw, teams van vier personen nemen het op de maandagavond op de Wii tegen elkaar op in een competitie van 6 avonden en in februari staat de finale gepland. De prijs is een weekend Euro Disney, met het hele team natuurlijk. Die reisprijzen doen we samen met het Arke-filiaal van de Varkensmarkt. Verder organiseren we regelmatig themafeesten, zoals de glitter and glamour night in december, daar kun je zo maar een kledingbon winnen van € 100. Daarnaast proberen we iedere maand Dj’s naar de zaak te halen, die bekend zijn van radio 538, radio Veronica of Slam! FM. Over een paar weken draait DJ Mike S , van Dance Valley en Misteryland hier.’”

Overdag is het bij Daantje volgens Drenth ook goed toeven. ,,Ons terras is een echt een heerlijke plek aan de Hof”, vertelt hij. ,,Tot elf uur ‘s ochtends serveren we een ontbijtje en daarna tot 16.00 uur de lunch. En die lunch is echt behoorlijk beroemd aan het worden, we merken dat er steeds meer gasten speciaal voor de lunch naar Daantje komen.

Ik geloof dat we de juiste snaar te pakken hebben, maar we gaan door met het bedenken van leuke dingen voor de gasten.”

Café Daantje

Hof 6

3811 CJ Amersfoort

033-887 7687

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie