Meer keus bij China Palace Nieuwland

30 november 2011 om 00:00 Ondernemend

Niet alleen de naam, maar ook de kaart van China Palace Nieuwland is veranderd. ,,De kaart is uitgebreid en heeft nu dezelfde gerechten als de afhaalkaart van ons restaurant”, vertelt Cheng, die benadrukt dat alle gerechten in Nieuwland ter plaatse bereid worden. ,,De vestiging in Nieuwland beschikt over een volledige keuken. Alle gerechten worden vers bereid en bovendien gebruiken onze koks bij het koken zoveel mogelijk verse groenten en vers vlees en zo weinig mogelijk smaakversterkers. Wij hechten aan de pure smaakbeleving.”

NIEUWLAND - SamSam is omgedoopt tot China Palace Nieuwland, daarmee willen eigenaren Susan Cheng en JimJin benadrukken dat de afhaalvestiging een volle dochter is van hun gelijknamige restaurant in Emiclaer.

De nieuwe kaart is meer gericht op gezinnen dan eerder het geval was. Cheng: ,,We willen gezinnen graag de mogelijkheid bieden om thuis te genieten van een heerlijke en goedbereide Chinese maaltijd. Daarom hebben we het familiekeuzemenu geïntroduceerd. Een menu vanaf twee personen waarbij je naast uit een portie nasi of bami, de keus hebt uit twee gerechten van een lijst van achttien verschillende populaire specialiteiten.

Daarin zitten naast klassiekers als bijvoorbeeld babi pangang ook een aantal die je niet vaak op een afhaalkaart aantreft. Er is dus echt voor elk wat wils, bovendien krijgt iedereen die voor het familiekeuzemenu kiest er gratis een portie miniloempias bij. Verder is de prijs echt heel vriendelijk, een tweepersoons- familiemenu kost nog geen zestien euro..” Natuurlijk kan er gespaard worden bij China Palace. ,,We hebben een aantrekkelijke spaaractie. Bij iedere tien euro ontvang je een stempel en iedere volle stempelkaart is tien euro waard.”

China Palace verzorgt ook de catering voor bedrijven en particulieren. ,,Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een trouwreceptie een nieuwjaarsbijeenkomst of een kerstbuffet, we kunnen alles aan,” aldus Cheng. Ook in de organisatie zijn we flexibel, de klant kan er voor kiezen om alleen de gerechten af te nemen, maar even gemakkelijk verzorgen wij ook de hele aankleding en het uitserveren door onze eigen mensen.”

Alle vestigingen van China Palace zijn tijdens de feestdagen gewoon geopend.Cheng: ,,Juist wanneer het feest is, willen we onze gasten de gelegenheid geven om voor zich te laten verwennen.”

China Palace Nieuwland

Lage Boog 16

3824 EG Amersfoort

033 45 70 188

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie