Wet-en-Regeldag KvK geeft inzicht in veranderende wetgeving 2012

23 november 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op de hoogte blijven van wetten en regels ingewikkeld? Niet met de Wet-en-Regeldag van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland. Op dinsdag 29 november horen ondernemers van welke regelingen zij dit jaar nog kunnen profiteren, en wat de belangrijkste veranderingen voor 2012 zijn. De Wet-en-Regeldag is bedoeld voor zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers), directeuren van bv's (dga's) en werkgevers.Wat verandert er voor mij?

De Wet-en-Regeldag start met een interessante workshop 'Leidt internet het werk of lijdt het werk onder internet?'. Daarna zijn er diverse presentaties voor verschillende doelgroepen die dieper ingaan op regels op internet en social media, de veranderingen in de wetgeving in 2012, bescherming tegen cybercrime, samenwerken tussen zzp'ers, fiscale eindejaarstips en werkkostenregeling.

Op het informatieplein kunnen ondernemers op een laagdrempelige manier vrijblijvend advies vragen over wat er voor hen verandert op wetgevingsgebied. Specialisten als accountants, advocaten, notarissen en fiscalisten helpen ondernemers graag op weg.

De Wet-en-Regeldag vindt plaats op dinsdag 29 november van 16.00 tot 22.00 uur bij Van der Valk Hotel Almere, Veluwezoom 45, Almere. Kijk op www.kvk.nl/wetenregeldag voor meer informatie over de presentaties, deelnemers aan het informatieplein en om aan te melden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie