Beste Werkgevers Onderzoek 2011

23 november 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Twynstra Gudde is voor hoogopgeleiden de beste werkgever onder de Nederlandse adviesbureaus. Dit blijkt uit het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek 2011. PwC is de op één na beste werkgever in de adviessector. De derde plaats is dit jaar voor AT Osborne.

Twynstra Gudde biedt zijn medewerkers uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De werktevredenheid onder het personeel is eveneens bijzonder hoog. Zo waarderen werknemers van Twynstra Gudde de inhoud van hun werk gemiddeld met het rapportcijfer 8,6. Intermediair laat sinds 2001 jaarlijks onderzoeken welk bedrijf of organisatie de beste werkgever is voor hoogopgeleiden. Overall-winnaar (alle sectoren bij elkaar) werd dit jaar ict-bedrijf Macaw. Twynstra Gudde werd in de overall-ranglijst vijfde.

Het onderzoek werd in opdracht van Intermediair uitgevoerd door bureau SatisAction onder leiding van Mirjam Baars, tevens hoofd van het Career Center van de Universiteit van Tilburg. In totaal maakten dit jaar zeventig bedrijven kans op de titel Beste Werkgever van Nederland. Alleen bedrijven met meer dan honderd medewerkers konden deelnemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie