IkStartSmart© nu ook in Amersfoort

16 november 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Wegens succes in Flevoland, Gelderland en Overijssel, start de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland nu ook in regio Amersfoort met IkStartSmart©. IkStartSmart© combineert coaching, training en netwerken, en wordt op maat gemaakt. Het helpt ondernemers op weg naar het doel wat zij voor ogen hebben. Niet door de hand vast te houden, maar door ondersteuning te geven, daar waar de ondernemer het nodig heeft. Ervaren coaches, veel eigen inbreng, een programma op maat en toegang tot Microkrediet maken het verschil.

IkStartSmart© is bedoeld voor ondernemers uit regio Amersfoort die serieuze plannen hebben klaarliggen om te beginnen, of die net begonnen zijn, met een eigen bedrijf. Ondernemers kunnen tot aan hun vijfde ondernemersjaar bij IkStartSmart© terecht.

Op donderdag 1 december houdt IkStartSmart© haar kick-off bij Ondernemersplaza in Amersfoort. Rolstoeltennisster Esther Vergeer neemt ondernemers mee in het belang van coaching. De ervaren coaches stellen zich voor en beantwoorden allerlei vragen over ondernemersvaardigheden. Zij delen graag hun tips. Ter plekke kunnen ondernemers zich ook inschrijven voor een IkStartSmart©-traject. Aanmelden voor de kick-off kan via www.kvk.nl/issamersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie