Start verkoop tweede fase nieuwbouw Randenbroek Zuid

14 november 2011 om 00:00 Nieuws

RANDENBROEK - Op maandag 21 november start de verkoop van het tweede deelplan van woningbouwproject Randenbroek Zuid. In het Koetshuis van landgoed de Heiligen Berg kunnen belangstellenden zich van 18.00 tot 20.00 uur laten informeren over de 18 eengezinswoningen die deel uitmaken van Plan De Heuvel. Er kan meteen worden ingeschreven op de bouwnummers.

Randenbroek Zuid is een nieuwbouwbuurt die verrijst aan de groene zuidkant van Randenbroek, tussen de Heiligenbergerweg, de Zwarteweg en de Haydnstraat/Berliozstraat. In de buurt komen in totaal 279 koop- en huurhuizen in verschillende prijsklassen in een parkachtige setting.

De start verkoop van Plan De Heuvel volgt op de eerste fase van Randenbroek Zuid. In juni ging het eerste deelplan, Plan Vallei, in de verkoop. De combinatie van betaalbare nieuwbouw met de locatie aan de groene zuidkant van de stad trok veel belangstellenden: zo'n 250 mensen bezochten de verkoopmanifestatie. Van de 43 woningen zijn er nog 5 beschikbaar.

De tweede fase, Plan De Heuvel, bestaat uit 23 woningen. Van achttien woningen start de prijs bij 210.000 euro. Het gaat om dertien rijwoningen type Elstar, gelegen aan het nieuwe Berliozpark. De woningen hebben een achtertuin op het zuiden en een netto woonoppervlakte van 100 - 115 m2. Vijf woningen zijn ruime rijwoningen type Belle, gelegen aan het groene Ravelplantsoen. Deze woningen hebben een netto-woonoppervlakte van 125 - 137 m2.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie