Boogaard & de Jong mondzorg op niveau

16 november 2011 om 00:00 Ondernemend

De tandartspraktijk voldoet aan de hoogste eisen. De Jong: ,,We hebben vooral op de looplijnen gelet. De wegen van cliënten en medewerkers kruisen elkaar nergens. Dat is niet alleen efficiënt, maar het is ook veel beter voor de hygiëne. Onze apparatuur is zonder uitzondering modern. We hebben bijvoorbeeld de beschikking over een conebeam 3d, een apparaat wat driedimensionale gebitsfoto’s maakt.” Even belangrijk als de inrichting vinden ze hier de sfeer. Boogaard: ,,We zijn een hecht team, dat merken cliënten en zij voelen zich daardoor beter op hun gemak.”

AMERSFOORT - De nieuwe praktijk van Maarten Boogaard en Thibaut de Jong aan de Arnhemseweg ligt boven boomkruinen. En dat past bijzonder goed bij de mondzorgambitie van de twee tandartsen, die beide tandheelkunde op een zo hoog mogelijk niveau willen geven.

Bij Boogaard & de Jong mondzorg werken mondhygiënisten, tandtechnici en tandartsen nauw samen. ,,Door met verschillende disciplines in teamverband te werken, kunnen we onze cliënten een betere mondzorg bieden”, vertelt De Jong. ,,Er is geen hiërarchie, we zijn allemaal professionals. Iedereen doet vanuit zijn eigen specialisme zijn zegje over wat er moet gebeuren om het gebit in een perfecte staat te brengen.”

Een goed gebit, begint altijd met een gezond gebit. De Jong: ,,Als de basis gezond is, kan ik, als tandarts mijn werk goed doen. Daarom gaan al onze cliënten zonder uitzondering eerst naar de mondhygiënist tot het gebit helemaal gezond is, pas daarna begint mijn taak. Dat geldt ook voor de kinderen. Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk te leren hoe je je tanden en tandvlees moet verzorgen. Op die manier voorkom je veel gebitsproblemen op latere leeftijd. Overigens besteden we hier sowieso veel aandacht aan de behandeling van kinderen. Het is belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen in de tandartsstoel.”

Experts, dat zijn beide tandartsen zeker en ze hebben meer in huis dan enkel algemene tandheelkunde. De Jong heeft zich gespecialiseerd in de implantologie en Boogaard heeft een meer dan gemiddelde vaardigheid in de endodontologie of, in gewone mensentaal, de wortelkanaalbehandeling. ,,We doen hier alles behalve orthodontie, maar we zijn wel ‘orthominded’. We werken nauw samen met orthodontisten op die manier kunnen we het volledige pakket aan mondzorg bieden.”

Boogaard & de Jong mondzorg

Arnhemseweg 6, 4e verdieping

3817 CH Amersfoort

033 - 4 613 334

www.mondzorgamersfoort.nu

receptie@mondzorgamersfoort.nu

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie