CJVV te laat wakker

7 december 2011 om 00:00 Voetbal

NIEUWEGEIN - Pas na een 3-0 achterstand werden de CJVV'ers zaterdag wakker in het uitduel tegen Geinoord. Dat was echter te laat om een goed resultaat te behalen. Verder dan een doelpunt van Wilfred Rietveld kwamen de Amersfoorters niet, waardoor het duel in 4-1 eindigde.

De eerste kansen waren voor de bezoekers. De in de basiself teruggekeerde Maurice Pastoor moest wennen aan zijn nieuwe positie (spits), want hij mikte twee keer niet goed. Aan de andere kant van het veld was het in de vijfde minuut wel raak: 1-0. Na dat openingsdoelpunt bleef Geinoord sterker en gevaarlijker. Meer doelpunten voor de thuisclub konden niet uitblijven maar pas vlak voor rust kon nummer twee worden aangetekend: 2-0.

Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Geinoord was beter en drukte dat ook uit in de score: 3-0. Toen vond CJVV het welletjes. De ploeg toonde plotseling karakter. In de 70e minuut werd Rietveld door zijn ploeggenoot Paul Richard in staat gesteld de achterstand te verkleinen: 3-1.

In de resterende minuten kreeg Dylan Wienke de kans om de doelman van Geinoord te passeren. Dat lukte echter drie keer niet. In de extra tijd bepaalde Geinoord de eindstand op 4-1.