VOP overklast DHSC

7 december 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De voetballers van VOP toonden zaterdag totaal geen medelijden met hun tegenstanders van het Utrechtse DHSC. Vooral in de eerste helft was het prijsschieten op het doel van de bezoekers die blij mochten zijn dat zij de rust met een 5-0 achterstand bereikten. Dat was meteen de eindstand, want na de pauze haperde de doelpuntenmachine van de thuisclub.

Amper twee minuten na het eerste fluitsignaal had Marvin Snijders met een fraaie lobbal UHSC doelman Jeffrey Deegens al het nakijken gegeven: 1-0. VOP ging daarna goed door en via doelpunten van Stephan van 't Hazeveld (5e minuut) en Snijders (12e minuut) werden de bezoekers al op een bijna onoverbrugbare achterstand gezet: 3-0.

Pas in de 19e minuut verscheen het overigens flink verzwakte DHSC (zeven basisspelers ontbraken) voor de eerste keer voor het doel van Dennis Spoel. De sluitpost van VOP liet zich echter niet passeren. Daarna droeg ook Terence Vliet zijn steentje bij aan het succes van de Amersfoorters door in de 23e en 42e minuut raak te schieten: 5-0.