VVZA stelt teleur

7 december 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Juist in de belangrijke wedstrijd tegen Concordia lieten de VVZA'ers het zondag afweten. Het resultaat was een nederlaag (1-2) die nog een tweede gevolg voor de Amersfoorters had. De promovendus wisselde van positie met Concordia en is nu de nieuwe hekkensluiter in de tweede klasse B.

,,We speelden niet best, " moest trainer Piet Rigter na afloop beamen. Ook met de in de basiself teruggekeerde Michael Ouwerkerk kon VVZA geen potten breken. Na een minuut of twintig openden de bezoekers met een kopbal de score: 0-1. Twee minuten later was de stand al weer in evenwicht. Kevin Engelman bood Freek Rubrech de gelegenheid het doel van de gasten onder vuur te nemen: 1-1.

Ook in de tweede helft bleef het spel van VVZA onder de maat. De ploeg was slechts één keer dicht bij een doelpunt. Ouwerkerk knalde de bal op de kruising. Op dat moment was de stand al 1-2 door een doelpunt van Concordia, halverwege het tweede bedrijf.