KVVA stunt niet

30 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Tegen Vriendenschaar, een van de kampioenskandidaten in de vierde klasse F, had KVVA zondag graag voor een stunt willen zorgen. Maar al in de eerste helft werd duidelijk dat de thuisploeg op eigen veld een verrassend resultaat kon vergeten. Het inhaalduel eindigde in een 1-6 zege voor de nieuwe koploper in de vierde klasse F.

KVVA begon voor eigen publiek niet slecht. In de eerste 25 minuten kon de thuisploeg de gasten redelijk bijbenen. Na het missen van enkele kansjes, ging het verdedigend bij KVVA fout. Vriendenschaar profiteerde daarvan en wist drie keer het net van de Amersfoorters te vinden. Pas toen kon Henk Baum iets terugdoen. De aanvaller redde de eer voor KVVA. Voor rust volgde nog het vierde doelpunt van de gasten uit Culemborg: 1-4.

De tweede helft was een formaliteit. KVVA kon geen potten meer breken. Vriendenschaar bepaalde met twee doelpunten de eindstand op 1-6.