Sinterklaas op Emiclaer

9 november 2011 om 00:00 Nieuws

KATTENBROEK - Ook dit jaar zal Sinterklaas weer diverse bezoeken brengen aan winkelcentrum Emiclaer. Op zondag 13 november zet de Sint om 14.00 uur voet aan wal bij de vijver van Emiclaer om daar de kinderen te begroeten. Vanaf 13.00 uur start de muziek en kunnen kinderen met hun ouder met elkaar uitkijken naar de aankomst van Sint Nicolaas.

Zaterdag 19 november is er al een Pieten Puzzelspeurtocht voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Tussen 12.00 en 15.00 uur kunnen zij een deelnameformulier ophalen bij de Pietencentrale, die is gelegen bij de vijver. In het winkelcentrum zijn allemaal aanwijzingen verstopt. De Sint is ook van 14.00 tot 16.00 uur op Emiclaer aanwezig. Er is dan gelegenheid om met de Sint en zijn hoofdpieten op de foto te gaan.

Op zaterdag 26 november is de traditionele lampionnenoptocht rond de vijver van Emiclaer. Deze start om 16.00 uur. Neem zelf een lampion mee. Sinterklaas zal tijdens de lampionnenoptocht toekijken vanaf een bootje op het water. Aansluitend aan de optocht om 18.00 uur zal er boven de vijver van Emiclaer een vuurwerkshow worden gegeven. In verband met de veiligheid zal de fiets/loopbrug over de vijver worden afgesloten tijdens het vuurwerk.

Het is voor Sinterklaas een heel druk weekeinde, zo vlak voor pakjesavond. Op zaterdag 3 december komt Sint naar Emiclaer en neemt hij graag de tijd om nog even een praatje te maken, de hand te schudden of op de foto te gaan, vlak voordat hij weer naar Spanje gaat. Hij is tussen 12.00 - 15.00 uur nog aanwezig op winkelcentrum Emiclaer.

Vanwege Sinterklaas is er op donderdag 1 december een extra koopavond tot 21.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie