CJVV op de goede weg

23 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Voor de derde keer op rij bleef CJVV aan de goede kant van de score. Na overwinningen op Loosdrecht en Hercules moest zaterdag ook Desto eraan geloven. De Amersfoorters moesten wel alle zeilen bijzetten om een 1-3 achterstand om te buigen in een 4-3 overwinning.

Na een goede start die de thuisclub dankzij Pim de Jong een 1-0 voorsprong opleverde, ging het snel bergafwaarts. De formatie van trainer Jos Krikke werd een kwartier lang weggespeeld. Het gevolg was een 1-3 achterstand. CJVV toonde echter karakter. De thuisploeg gaf zich nog niet gewonnen. Op een zeer gunstig moment verkleinde Rob Hosman op fraaie wijze de achterstand: 2-3. Meteen daarna konden beide partijen gaan rusten.

Lange tijd bleef die stand in de tweede helft op het scorebord staan. Pas in de 72e minuut viel de gelijkmaker. De Jong scoorde zijn tweede doelpunt: 3-3. Het aantrekkelijke duel leek in een remise te gaan eindigen maar daar stak Wilfred Rietveld een stokje voor. De spits scoorde in de 84e minuut het winnende doelpunt: 4-3.